mandag 8. desember 2008

3 frontkollisjoner - 5 drepte og flere lemlestede liv

På E18 i Aust-Agder på Haslestad. Den omkomne kjørte personbilen. Vedkommende var alene i bilen. Sjåføren av lastebilen skal ha kommet uskadet fra kollisjonen. - En personbil har kollidert front mot front mot en lastebil. Det er alvorlig, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen ved Agder politidistrikt. Politiet fikk melding om ulykken klokken 08.40 mandag.

Se flere videosnutter

På E39 ved Åsane
- Det har vært en frontkollisjon. Etter det vi har fått opplyst har personbilen vært på vei sørover og bussen nordover, sier operasjonsleder Harald Lekven ved Hordaland politidistrikt. 
Den omkomne vil trolig bli hentet ut av bilvraket nå i formiddag. Vedkommende er ennå ikke identifisert. E 39 var fortsatt stengt ved 12-tiden i dag. - Vi måtte stenge E39 begge veier klokken ti. Det var store køer, sier vaktoperatør Morten Hansen i Statens vegvesen til bt.no.

Les mer på Dagbladet.no og VG.no

Tragiske katastrofer - nok 2 nye frontkollisjoner på våre stamveier uten fysiske midtdelere. Det skjer om igjen og om igjen - uten at verken Regjeringen eller Stortinget så mye som løfter et øyenbryn!! Dette er rett og slett HJERTERÅTT!

Jeg kjenner jeg blir kvalm og tårene presser på - liv på veien er ikke mye verdt! Snart er det jul og savnet etter de som blir drept og borte - vokser naturligvis for familie og venner!

En STOR skam er dette!!

Nå i ettermiddag kom det enda en forferdelig trist melding:

Tre personer er bekreftet omkomne og for to andre er tilstanden kritisk etter at en personbil og en trailer frontkolliderte på E134 like utenfor Seljestad hotell i Røldal mandag ettermiddag, melder Dagbladet og VG