mandag 8. desember 2008

3 frontkollisjoner - 5 drepte og flere lemlestede liv

På E18 i Aust-Agder på Haslestad. Den omkomne kjørte personbilen. Vedkommende var alene i bilen. Sjåføren av lastebilen skal ha kommet uskadet fra kollisjonen. - En personbil har kollidert front mot front mot en lastebil. Det er alvorlig, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen ved Agder politidistrikt. Politiet fikk melding om ulykken klokken 08.40 mandag.

Se flere videosnutter

På E39 ved Åsane
- Det har vært en frontkollisjon. Etter det vi har fått opplyst har personbilen vært på vei sørover og bussen nordover, sier operasjonsleder Harald Lekven ved Hordaland politidistrikt. 
Den omkomne vil trolig bli hentet ut av bilvraket nå i formiddag. Vedkommende er ennå ikke identifisert. E 39 var fortsatt stengt ved 12-tiden i dag. - Vi måtte stenge E39 begge veier klokken ti. Det var store køer, sier vaktoperatør Morten Hansen i Statens vegvesen til bt.no.

Les mer på Dagbladet.no og VG.no

Tragiske katastrofer - nok 2 nye frontkollisjoner på våre stamveier uten fysiske midtdelere. Det skjer om igjen og om igjen - uten at verken Regjeringen eller Stortinget så mye som løfter et øyenbryn!! Dette er rett og slett HJERTERÅTT!

Jeg kjenner jeg blir kvalm og tårene presser på - liv på veien er ikke mye verdt! Snart er det jul og savnet etter de som blir drept og borte - vokser naturligvis for familie og venner!

En STOR skam er dette!!

Nå i ettermiddag kom det enda en forferdelig trist melding:

Tre personer er bekreftet omkomne og for to andre er tilstanden kritisk etter at en personbil og en trailer frontkolliderte på E134 like utenfor Seljestad hotell i Røldal mandag ettermiddag, melder Dagbladet og VG

5 kommentarer:

Anonym sa...

Slapp av a!

Visse folk skulle aldri hatt noe å gjøre på veien. Bruk øya og hodet når du kjører. Føler du deg svimete \ trøtt en dag, ja så la bilen stå.
Folk dør hele tia verden over. Slutt å grin over småtteri som dette. Mange av de som er utsatt for bilulykker fortjener det som skjer med dem. Fordi de er så inni granskauen dumme og ansvarsløse at de respekterer ikke andre medmenneskers liv i trafikken

Anonym sa...

At veiene er altfor dårlige er helt klart. Men husk også på at det aldri kommer til å bli idiotsikkert. Folk må ta ansvar selv også.

Anonym sa...

Jeg kjenner til den svingen,det er lett og komme over i feil kjørebane hvis du har litt for stor fart, det er feil dosering (har selv opplevd det). Hvor mangen skal bli drept i dette landet før staten tar ansvar, bygge Hardangerbru til milliarder kan staten gjøre, når hver jævla sving er livsfarlig på denne kant av landet. hilsen lokal

Anonym sa...

"Folk dør hele tia verden over. Slutt å grin over småtteri som dette. Mange av de som er utsatt for bilulykker fortjener det som skjer med dem."

Jeg skjønner ikke hvordan noen kan kalle det "småtteri" når levende, unge mennesker med hele verden foran seg, dør.

Av respekt for de omkomne og deres pårørende, bør ikke slike kommentarer få komme på trykk. Det er det ikke verdt.

Anonym sa...

Jeg har sett døden i øynene 2 ganger,i frontkollisjoner. Jeg vil absolutt at mine tragedier skal brukes i media. Det kan presse på, så vi får mere fokus på det som skjer på veiene. En stor honør til Geirr som legger tid og energi i denne kampen. han har min fulle støtte. Hilsen Svein R Nilsen Mosjøen