mandag 23. november 2015

Reflekstrend - kul med refleks

Foto: Mardou&Dean.
Det går fremover. Flere og flere designer høst- og vinterklær med refleks som et naturlig tilbehør på plagene. 

Reflekstrend 
Det er ikke bare livsviktig å synes i mørket – det begynner nå også å bli in. Mardou&Dean er nemlig ikke de første norske designerne til å skape refleksjkolleksjoner som skal få oss til å synes bedre.
Det norske designmerket Morild Norway gjør det nemlig enkelt å gjøre seg bemerket med tilbehør som holder deg både stilig, varm og synlig på sene kvelder.
www.morildnorway.com

Plaggene inneholder reflekterende elementer som tråder, perler og paljetter som på dagtid er som dekor, men på kvelstid lyser – som morilden i møte med bevegelse i vannet.

Mardou&Dean og If forsikring lanserer The Reflectif Collection - en limited edition-kolleksjon med refleksplagg.
Dette er klær som kan redde liv - spesielt når over halvparten av alle nordmenn ikke bruker refleks i mørket. Dette vil nå If og Mardou&Dean prøve å gjøre noe med. Disse flotte plagg og tilbehør som som garantert reflekterer lys.

La oss håpe at flere klesdesignere og produsenter følger opp de kommende årene. La refleks bli en naturlig del av høst- og vinterplaggene.

Mardou&Dean

Mardou&Dean er et prisbelønnet norsk klesmerke. Gjennom grunnleggerne Patrik Rosenfors og Ingrid Bredholt sin interesse for kunst og reise blir historien til Mardou&Dean fortalt. Samarbeid er en viktig del, og Patrik og Ingrid har blant annet jobbet med internasjonale anerkjente fotografer som Aldo Fallai, Mick Rock, Stian Andersen og Bryan Adams.
Kolleksjonenene består av ready-to-wear for dame og herre, sko, accessoarer og denim.

Ingen kommentarer: