tirsdag 20. desember 2016

God jul 2016

Jeg vil få benytte anledningen til å ønske dere all en riktig god jul 2016


Mine tanker går først til alle de som går inn i julehøytiden med savn etter at noen av deres kjæreste ble revet bort i en trafikktragedie i veitrafikken. 
17. juli 2016 var det 10 år siden jeg mistet min kjære lillesøster Anne-Cathrine, Svoger Arnt-Olav og deres datter, min niese Andrea på 5 år i en tragisk frontkollisjon. Og jeg kjenner fortsatt på et dypt savn, ja til tider er savnet bunnløst og smertene føles. Jeg sender mine medfølelser og gode tanker til alle dere som sitter med savn og/eller som har blitt hardt skadd, for tragediene rammer så plutselig, brutalt og hardt.

Geirr Tangstad-Holdal og statsminister Erna Solberg fra TV2 nyhetene.Foto: Faksimille Tv2.no

Jeg vil gjerne få lov til å sitere vår nåværende statsminister Erna Solberg som i 2011 skrev følgende: "Noen mennesker går dessverre inn i det nye året med et dypt savn. Det var noen de så gjerne skulle feiret høytiden sammen med, men det gikk ikke slik. For mange mennesker rives bort i trafikken, eller blir hardt skadet. Vi må aldri venne oss til ulykkene. Organisasjoner som Nei til frontkollisjoner og Trygg Trafikk gjør en fantastisk innsats for å bedre sikkerheten og for å minne oss på at vi ikke må tillate oss å glemme. Min forventning og ambisjon for fremtiden er at mange flere kommer trygt frem på veiene våre."


På mitt offisielle bilde på min Facebookprofil sier jeg at jeg "Brenner for din sikkerhet på veien" - så mener jeg det fra mitt hjerte. Jeg brenner for din og min sikkerhet på veien, fordi jeg vet hvilken tragedie det er å miste noen i en trafikkulykke, og jeg har på nært hold sett hvilken smerte det har vært for de to gjenlevende barna av min lillesøster og svoger. Jeg unner ingen å oppleve det samme.

Derfor har jeg hatt stor fokus på forebyggende arbeid igjennom foreningen Nei til Frontkollisjoner hvor jeg er adm. leder idag. Vi har fått utrettet mye med lite midler, men med et stort brennende engasjement for trafikksikkerheten.

Gode minner og gi deg styrke

Måtte julen også kunne frambringe gode minner og gi deg styrke til å være tilstede for deg selv og dine. Gi dere muligheten til å se fremover, og gjøre julehøytiden mindre smertefull. Sender dere alle gode tanker om en fredfull jul.

Til alle dere som skal ut å kjøre - vel fram og trygt hjem igjen 💙

Les også
VG: Mer enn 1000 nordmenn har møtt døden front mot front
Bloggpost:  -Andreas død må få mening
VG: Familie drept i trafikkulykke - fikk 100.000 kroner for kamp mot møteulykker

1 kommentar:

Lån på dagen sa...

Kommer dere med flere innlegg innen 2022?