fredag 12. september 2008

Liv Signe Navarsete ble i ettermiddag valgt til ny leder i Sp

Geirr Tangstad-Holdal og samferdselsminsiter Liv Signe Navarsete, her i forbindelse med overrekkelse av et innspill til Statsbudsjettet for 2008, på hennes kontor.

Jeg stiller meg i rekken av gratulanter - og ønsker Liv Signe Navarsete lykke til som ny leder.

Jeg har fulgt vår Samferdselsminsiter i noen måneder nå - etter den fatale ulykken med min lillesøster, svoger og niese den 17. juli 2006, og etter stiftelsen av foreningen Nei til Frontkollisjoner 17. juli 2007. Og jeg må innrømme at jeg har store forventninger til henne.

Det at hun idag ble utnevnt til leder i Senterpartiet, tror jeg er med å legge tyngde bak hennes ønsker om å gjøre noe mer ved infrastrukturen, enn det dagens regjering faktisk har klart å gjøre. Hun har tidligere signalisert ganske så klart, at hun ønsker å bruke mer av vår rikdom, til å investere i vår infrastruktur. Oppruste og bygge flere jernbanespor, ruste opp våre veier til mer trafikksikre veier for meg og deg.

Det haster med handlinger - ukentlig dør mennesker på veiene. Sist igår på en av våre stamveier, E18 i Aust-Agder ved Nedenes. Vi ser fram til veikartet, for fysiske midtdelere, som er klart fra Veidirektoratet i løpet av september mnd.

Men idag har jeg mest lyst til å gi Liv Signe en stor bukett med blomst, og ønske henne og partiet all lykke på ferden til et bedre og tryggere land å leve i.

Les også: Setter punktum for Haga-drama
Navarsete lukker døren for sentrum
Enstemmig for Navarsete

Ingen kommentarer: