tirsdag 28. oktober 2008

Oddvar Hansen fra Eigersund omkom tidlig mandag i en frontkollisjon på E 39, ved Kyllingstad.

Mine tanker går idag først og fremst til Oddvar Hansens nærmeste, hans familie og venner.

Dødsulykker i Rogaland

27. oktober: En mann i 50-årene omkom etter en kollisjon på E 39 sør for Kyllingstad.

23. oktober: En mann døde etter en utforkjørsel på riksvei 511 ved Skudeneshavn.

22. september: En mann i 20-årene omkom da motorsykkelen han kjørte havnet utenfor veien på rv 510 på Tjelta.

19. september: En 53 år gammel mannlig mopedfører døde av skadene etter en trafikkulykke i Ryfylkegata på Storhaug i Stavanger.

16. september: En 36 år gammel motorsyklist døde av skadene etter å ha kollidert med en personbil i krysset mellom Arne Garborgsvei og Torggata på Bryne i Time.

4. august: En trailersjåfør i begynnelsen av 30-årene døde etter at semitraileren han kjørte veltet i Ølen sentrum.

30. juli: En 55 år gammel kvinne blir påkjørt i et fotgjengerfelt i St. Olavs gate på Sandnes av en hjulgående gravemaskin fra Stangeland maskin og dør på stedet.

30. april: En 21 år gammel mann døde av skadene etter en utforkjøring på fylkesvei 131 på Rugland ved Vigrestad.

29. april: En 18 år gammel mann omkom etter en trafikkulykke ved Kopervik. Den 4. mai dør en 17 år gammel gutt som var passasjer i en av bilene av skadene han pådro seg i ulykken

23. april: En 81 år gammel mann omkom etter at han ble påkjørt av en traktor i et gangfelt ved Maxi storsenter i Sandnes.

8. april: En 20 år gammel kvinne døde av skadene hun pådro seg etter å ha kjørt i tunnelveggen i Byfjordtunnelen.

28. mars: En 71 år gammel kvinne ble påkjørt av en buss på Ruten i Sandnes, og døde av skadene 29. april.

20. mars: En 84 år gammel mann, føreren av en personbil, omkom etter en kollisjon med en brøytebil på riksvei 13 ved Vasshus i Suldal.

12. mars: En 14 år gammel gutt omkom etter å ha kjørt av veien med moped og ned i en elv ved Årdal i Lund.

1. februar: En 41 år gammel mann ble påkjørt og drept på Tjeltavegen i Sola.

15. januar: En 84 år gammel mann omkom etter å ha blitt rygget på av en lastebil på en gang- og sykkelsti like ovenfor Fjordkjøkkens anlegg på Varhaug.

8. januar: En mann i 40-årene omkom etter en front mot front-kollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 44 ved Høyland skule på Nærbø.

Kilde: Stavanger Aftenblad

Les mer på Stavanger Aftenblad: Omkom i ulykke

Mens drapene på våre veier foregår - sitter befolkningen som bor rundt Stortinget å diskuterer hvor forferdlig, katastrofalt, elendig osv alle forsinkelsene på buss, trikk, t-bane og tog er på det sentrale Østlandet. Togene mellom Ski og Oslo går feks hver halvtime, de fleste trikkelinjene har 10 min avganger eller enda bedre - hvert 5 min. Så det er jo helt KATASTROFALT når en trikk eller ett tog ikke kommer til tiden.....man kan jo riskiere å måtte vente HELE 30 min!

Vår Samferdselsminister kaller inn ledelsen i NSB og Jernbaneverket for å møte kritikken, og for å RYDDE opp. Les mer i Aftenposten om "Hastemøtet"

Selvsagt er det ille når noen kommer forsinket til jobb eller andre viktige møter. MEN noen kommer hverken fram til møtet sitt, sin familie eller andre avtaler. De blir DREPT før de når fram!

Ingen kommentarer: