torsdag 21. februar 2008

Sjåfører i sorg etter frontkollisjon på Rv3 - Har fått nok!


Stopp opp og minnes de 2 drepte yrkessjåførene og alle andre drepte på norske veier, oppfordrer Geir Tangstad Holdal, pressetalsmann i Nei til Frontkollisjoner. Foto: AgderPosten

Rett etter ulykken sendte noen den første meldingen. Der står det:

«I natt ble to kollegaer brutalt revet bort på riksveg 3 Østerdalen. Alt dette på grunn av innsparinger og dårlig råd. Som igjen fører til dårlig vedlikehold på veinettet i Norge! Så dette er en oppfordring til alle yrkessjåfører om å stå sammen for å markere vår missnøye. Håper vi alle kan være med på en markering, ved å stoppe alle yrkesbiler den dagen disse kolleger gravlegges. Vi klarer å stå i 2 min, uansett hvor vi er! Det kunne ha vært deg som ikke kom hjem! Send denne meldingen videre. La oss stå sammen!»

I dag fikk Dagbladet.no en ny melding: «27. februar klokka 12 stopper alle i 2 min samme hvor vi er hen i respekt for våre døde kollegaer i Østerdalen.»

Forbundssekretær i Transportarbeiderforbundet, Geir Kvam, sier til Dagbladet.no at de støtter aksjonen, men at de ikke ønsker å blande seg inn i planleggingen.

- Dette er en grasrotaksjon. Og det ønsker vi at det forblir. Men vi har stor forståelse for sjåførenes frustrasjon, sier Kvam til Dagbladet.no. Som samtidig understreker at det er for tidlig å si hva som var årsaken til ulykken.

Jeg vil oppfordre alle yrkessjåfører og andre bilister til å støtte denne markeringen. Stopp i 2 minutter kl 12 den 27. februar og minnes de 2 drepte yrkessjåførene på rv. 3 og alle andre drepte på norske veier.

Les mer på Dagbladet.no

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg syntes alle burde melde seg ut av Transportarbeiderforbundet. Syntes også at alle bileiere bør melde seg ut av NLF. Disse såkalte organisasjonene kommer bare med svada en gang i mellom. De støtter ikke oss yrkessjåfører i det hele tatt.

Jeg sender alle mine kondolanser til de omkomnes familier!

Anonym sa...

dette kommer fra grasrota og ikke våre organisasjoner..

Anonym sa...

Støtter aksjonen fullt og helt. D er for jævlig at vi har så elendig standard på veinettet. Full av olje kroner er vi, d betales vei-/ bom avgift. Hvor i alle dager tar disse pengene veien. For min del kan dere bare stanse mitt på E18. Sperr av helleveinettet !