søndag 23. mars 2008

Savn og smert: J.K. Rowling ble reddet av fastlegenFor femten år siden var J.K. Rowling nyskilt, blakk og så deprimert at hun vurderte selvmord, avslører hun i et nytt intervju med den britiske avisa Sunday Times.

- I midten av tjueåra var livssituasjonen min slik at jeg gikk rett i kjelleren. Ikke slik at jeg var litt deppa. Vi snakker om suicidale tanker, sier Rowling.
Les mer: - Jeg ville begå selvmord

Kong Carl Gustav av Sverige sa det slik i forbindelse med Sunamien:
- Mange barn har mistet en eller begge sine foreldre. Jeg tror jeg vet hva det vil si. Jeg har selv vært et slikt barn. Min pappa omkom i en flyulykke da jeg var svært liten. Så jeg vet hva det betyr å vokse opp uten en pappa. Sammenlignet med mange andre barn, hadde jeg det sikkert bra, men for et barn er en foreldre som er borte, alltid uerstattelig. Jeg vet noe om det savnet, sa kongen.

Det var en personlig og varm tale som rørte det svenske folket. Det at kongen også hadde følt smerten ved å miste noen av sine kjære i en ulykke og kunne kjenne igjen smerten mange mennesker satt med, gjorde sikkert denne felles smerten lettere å bære for mange. Smerten 
ved å miste sin mor eller far som liten må være enorm stort.

1 kommentar:

Nattkvinnen sa...

Hejja,

takk for kommentar i bloggen - det er ikke mest av det akkurat. Hehe!

Påsketuren hjem gikk forresten superfint. ;-)

Ha en fortsatt fin-fin påske!

//Linda S