tirsdag 4. mars 2008

Trygg trafikk ber folk skjerpe seg! 42 drept så langt i trafikken


Så langt i år er 42 personer omkommet i trafikken her i landet, mot 35 i samme tidsrom i 2007.

Syv personer har mistet livet i hordalandstrafikken så langt i år. Det er det høyeste tallet siden Trygg Trafikk begynte å føre ulykkesstatistikk i 1987!

I januar omkom tre personer i Hordaland, og i februar to. Mars begynte på ingen måte bedre. Natt til lørdag omkom en 36 år gammel mann i en kraftig kollisjon i Arnaveien.

Av til sammen 13 drepte omkom seks i frontkollisjon med annet motorkjøretøy.

Jens Stoltenberg! Din regjering tar seg råd til å bare bygge 10 km med fysisk midtdeler på 2 og 3 felts vei for hele 2008! 1 km mer enn for 2007. Her ser du resultatene av det veimiljøet din regjering har ansvaret for. I 2007 ble 127 drept i frontkollisjoner!

Hunden nederst på bildet er en presang fra en liten søster til sin savnede lillesøster som ble drept i en frontkollisjon, hvor også hennes mor og far ble drept.

Denne helgen var jeg på besøk hos 2 barn som mistet sin mor,far og lillesøster på E39 den 17.juli 2006. Jens Stoltenberg, jeg utfordrer deg herved til å bli med en tur ned til Sørlandet for å se resultatene av vår samferdselspolitikk - hvilke resultater dette medfører for barn, ektefeller, familier og venner.

Ingen kommentarer: