onsdag 8. oktober 2008

Pinlig av VG - personforfølgelse igjen!

Nok en gang lukter VG kjendisblod!

Følgende har skjedd, dette kan du lese om på VG.no idag:

"Les også:Saera ringer spåkoner

- Jeg har en kjæreste som er spesialsoldat. Han er på hemmelige oppdrag og øvelser i utlandet, og jeg har private samtaler med ham via Forsvarets satellittelefon. Det er årsaken til at jeg har høye telefonutgifter, og til at dokumentasjonen på samtalene av sikkerhetsgrunner ikke kan utleveres, har Khan tidligere uttalt til Dagbladet.

Hun har nektet å oppgi navn eller alder på kjæresten, og heller ikke hvor han er stasjonert. Dette hevder hun er av sikkerhetsmessige årsaker, ifølge radiokanalen.

Har du tips om denne saken?Kontakt VG Netts journalister her!"

Her har de i artikkel etter artikkel hengt ut Khan for en personlig telefonregning hun måtte ha. Stortinget har sine regler, og følger opp personene med høye telefonregninger, og i dette tilfellet har Khan sagt at hun skal betale regningene selv pga størrelsen.

Så har altså VG funnet ut at de ønsker å fotfølge henne og hennes telefonregninger, og produserer artikler på løpende bånd i en av landets største tabloidaviser.
  • Saera Khan ringer spåkoner
  • Betaler tilbake
  • Khan lovet å legge kortene på bordet
  • Saera Khan (Ap) hadde skyhøye mobilregninger
og nå "Har du tips om denne saken? Kontakt VG Netts journalist her!"

Jeg liker dette ikke!!

Nå er det på tide at noen viser ansvar av APs ledende skikkelser på Stortinget, og står opp mot denne personhetsen fra media!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ville først be APs ledende skikkelser på Stortinget lære sine politikere å ikke lyve til media. "Hold munn eller si sannheten" med andre ord. Å beskylde media for å drive personhets hver gang en politiker misbruker makt/penger og senere lyver om det er meningsløst. I et demokratisk og rimelig gjennomsiktig samfunn skal vi forsøke å unngå korrupsjon og misbruk av offentlige midler.

Anonym sa...

Jeg tror nok du ikke har skjønt hva denne saken handler om.

Det finnes mange eksempler på hva som har skjedd med politkere som ljuger.

Dette er misbruk av offentlig midler i privat interesse.
Verken mer - eller mindre.

Anonym sa...

Det går da ikke ann å forsvare Khan på denne måten. Årsaken til problemene hennes er at hun krevde telefonutgiftene refundert, og fikk det. Når Stortingets administrasjon krevde detaljfaktura fordi summen var høy fant Khan ut at hun skulle betale tilbake. Det vil si at Khan i utgangspunktet syntes det var helt OK at skattebetalerne dekket regningen. Dette blir som å bli tatt for å stjele i en butikk og mene at alt er OK fordi butikken fikk varen tilbake.

Anonym sa...

Hun er jo så til de grader en offentlig person!
Skulle for eksempel Mons Ivar Mjelde anmelde BA eller Dagbladet når en journalist skriver at "Mjedle må gå!".

Nå har ingen krevd Saera's avgang,
nå har ingen krevd hennes hode på et fat.

Alt som kreves er at hun forteller sannheten, om sine latterlig dyre telefonregninger som hun underforstått har antatt det offentlige skal betale.

Når hun da får pålegg om å betale det selv, og sier seg enig i å gjøre dette, er det forsåvidt ikke et problem.

Men hva hun har gjort før, og ikke minst etter er et problem.

Når hun da lover å legge frem fakta på bordet, men velger å ikke gjøre det, eller å sladde deler av infoen, så bør hun forstå at folk begynner å grave ennda mer for å få svar.

Ja, fortell alt, eller hold kjeft.

Anonym sa...

Gratulerer til bloggeier med skivebom. Dersom du mener hun ikke fortjener "jaget" hun får, må jeg spørre deg om hvordan du liker at dine skattepenger blir forvaltet?

Av prinsipp har i allefall jeg mye imot at noen av skattekronene mine går til spåkone/satelitt-telefoner til ~30kr/min.

At denne dama ikke har rent mel i posen er i allefall sikkert. "Han jobber i forsvaret", "nei, han jobber i det britiske forsvaret". Hva blir det neste? "nei, han jobber i MI6/KGB/<sett inn hemmelig tjeneste her>".

Det blir for dumt..

Anonym sa...

Skulle ikke forundre meg om noen av disse flotte "spåkone hotlinene" ble drevet av noen hun kjenner. må jo være en fin måte å tjene litt ekstra på det der. hun får 50% og spåkona får 50%

Anonym sa...

Hæll-freden! Hvorfor skal stortingsfolk få ubegrenset gratis telefonbruk på våre skattebetalerenes penger?? er det ikke nok andre viktigere utgifter som bør dekkes? Jobber selv på en arbeidsplass hvor bedriften dekker et viss beløp, og overstrides dette, blir dette trekt i lønna. nettopp pga at tlf brukes også privat og noen ringer mer enn andre. dette for å rettferdigjøre bruket best mulig ovenfor andre medarbeidere. kanskje en ide for stortinget også??!!
En annen ting; denne dama tyver! og det må være flaut å gjøre det ut til median slik det blir gjort. for er det ett sted i dette landet hvor vi fort blir gjennomskuet, så er det gjennom pressen. husk vi er et bitte-lite land! flau på hennes vegner....

Anonym sa...

Er det ingen som forstår at hennes historie er løgn?????

Anonym sa...

http://www.smuglesning.noview.aspx?postID=2317

Geirr Tangstad-Holdal sa...

SKILLE MELLOM SNØR OG BART!

Dette engasjerte tydeligvis mange.

Og jeg har stor forståelse for det.

For de av dere som angrep Saera Khan og alle andre som evt forsøker å tillegne seg goder på urett vis - så er ikke min artikkel noe angrep eller forsvar på dette.

Min blogg-artikkel gikk rett og slett på det råkjøret som den måten ting blir framstilt på når det kommer til person-angrep dag etter dag - artikkel etter artikkel. Media har en viktig rolle ikke tvil om dette.

Jeg godtar på ingen måte juks og bedrag - fra noen.

Men jeg skriver også i min blogg-artikkel at jeg ser at Stortinget har tatt tak i denne saken - slik som en arbeidsgiver burde og skal gjøre.