onsdag 19. desember 2007

-Ubeskrivelig smerte, Kristoffers mor om hvordan det var å miste sin sønn i Afghanistan

Familien til 22 år gamle Kristoffer Sørli Jørgensen, som ble drept da en bilulykke da bilen kjørte på en veibombe som gikk av i Afghanistan, møtte pressen på Stange rådhus den 22. november for å fortelle sin historie. Kristoffers historie.


FLAGGET FOR DØD SOLDAT: På forsvarssjefens instruks blir det flagget på halv stang ved alle norske forsvarsinstallasjoner i dag.
Video: Scanpix/NTB


- Det finnes ikke ord som kan beskrive smerten vi hadde den kvelden og i dagene etterpå, fortalte Kristoffers mor, Lillian Sørli Jørgensen.

Les mer: Aftenposten -Ubeskrivelig smerte

Å miste sitt eget barn i en slik uforståelig bilulykke er svært vanskelig å ha muligheten til å sette seg inn i. Det tror jeg faktisk man må ha opplevd for å skjønne helt. Men noe av smerten er det helt klart å føle på. Julen nærmer seg nå også for denne familien på Stange. Savnet og smertene ved den første julen hvor sin egen sønn, bror og venn er borte - blir nok ekstra sterkt.
Mine tanker går til familien og alle andre som sitter igjen med savnet etter noen av sine kjære som er drept på veien, det være seg i Afghanistan eller her hjemme i Norge. Et liv er like kostbart og dypt savnet uansett.

Ingen kommentarer: