lørdag 1. desember 2007

Hele seks personer skadd i frontkollisjon

Så har det skjedd på NYTT. Denne gangen er det hele seks personer som ble skadd i en kollisjon lørdag formiddag. Flere er alvorlig skadd.

Ulykka skjedde mellom to biler på riksvei 4 like nord for Gjøvik, lørdag formiddag.

Frontkollisjon
- Bilen som kom nordfra kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med motgående kjøretøy, forteller operasjonsleder ved Vestoppland Politidistrikt, Kai Lyshaugen.

Seks personer er kjørt til sjukehus med tildels alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 4 nord for Gjøvik lørdag formiddag.
En person er fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse, to er kjørt til sjukehuuset på Hamar, mens tre er fraktet til sjukehuset på Gjøvik.

Barn minst skadd
-De voksne som var involvert i ulykka må sies å være alvorlig skadet. De små barna er langt mindre skadd sier Lyshaugen, som forteller at det er glatt på RV4 og i distriktet forøvrig.

- Det er vanskelige kjøreforhold på grunn av glatt veibane med is og slaps, advarer operasjonslederen ved Vestoppland Politidistrikt.

Hvis 4 er alvorlig skadd og 2 lettere skadd - koster dette samfunnet, i tillegg til de menneskelige lidelser, kr 4x 7.800.000 + 2x800.00 + materielle skader på minst 2x49.000,- . Alt dette er tall ifølge samferdselsdepartementet. Les brev av 11.09.07 fra departementet.


Ingen kommentarer: