fredag 23. november 2007

2 små barn alvorlig skadd i frontkollisjon i Nord-TrøndelagHer erklærte samferdselsminister Liv Signe Navarsete arbeidet med nye riksvei 17 mellom Godøynes og Tverlandet utenfor Bodø for startet i august i år. Det skjer ting med vårt veinett
men det går sakte, og tar lang tid.


En to år gammel gutt ble alvorlig skadd i en ulykke mellom Overhalla og Namsos i Nord-Trøndelag fredag ettermiddag.

Ulykken skjedde på riksvei 17 ved Meosen bru like før klokken 15 idag.
Ifølge operasjonsleder Karl Småland i Nord-Trøndelag politidistrikt har en personbil og en van frontkollidert. I alt er sju personer brakt til Sykehuset Namsos.

- Situasjonen uavklart for et fire år gammelt barn, mens de øvrige involverte er lettere skadd, sier Småland til NTB.

Ifølge politiet er det vinterføre og glatt på stedet. Årsaken til frontkollisjonen er imidlertid ikke kjent.

siste oppdaterte nytt (21:55):
- En av bilene kom fra Namsos og klarte ikke å stoppe for en bil som var i ferd med å bremse ned foran. Dermed svingte den ut i motgående kjørefelt og traff en annen bil i fronten, forklarer operasjonsleder Karl Småland ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge NA.no kom en lastebil bak bilen som ble truffet i fronten av den unnvikende bilen. Lastebilen prøvde å styre klar av de kolliderte bilene, men havnet i autovernet og kjørte inn i bilen som hadde bremset først.

Det ble utløst full utrykning med politi, brannvesen og ambulanse da alarmen gikk klokka 15.13.

- Til sammen sju personer havnet på sykehus, sier Småland.

Ifølge Sykehuset Namsos ligger de to små barna som er alvorlig skadd, til obeservasjon med ansikts- og bukskader. De skal være i stabil tilstand. Ifølge NA.no er ei 14 år gammel jente lettere skadd.

Ingen kommentarer: