fredag 14. desember 2007

Thales Norway inviterte med forsvarstopper på sexklubbTo forsvarstopper besøkte ved to ulike anledninger sexklubber i Amsterdam. Regningen tok andre seg av. Regningen på 7.000 kroner ble betalt av militærelektronikkselskapet Thales Norway, skriver Dagens Næringsliv.

Det er i den hemmeligstemplede 277 sider lange Dalseide 2-rapporten at sexklubbesøk er omtalt. Rapporten tar for seg virksomheten til de tre siktede selskapene i forsvarssaken, Siemens, Fujitsu Siemens og containerselskapet Uniteam.

Forsvarstoppene besøkte ved to anledninger sexklubbene Moulin Rouge og Bananenbar i Amsterdam. Dagens Næringsliv skriver at det var i mars 2003 at to personer i ledelsen i Thales Norway inviterte to personer i Forsvaret på toppløs-barer i forbindelse med gjennomføringen av en kontrakt. Ifølge rapporten skal det skal ha vært toppløsservering på disse utestedene og muligheter for å kjøpe "tabledance" og annet.

Kommunikasjonsdirektør Harald Røros i Thales Norway

Skammer seg ikke
Kommunikasjonsdirektør Harald Røros i Thales Norway frykter ikke at Økokrim kan ta ut siktelse mot selskapet på grunnlag av Dalseide 2-rapporten. - Vi har gått gjennom dette over lang tid og har kommet fram til at vi ikke har noe å skamme oss over, sier han.

Dette sier jo mye om ledelsen i Thales Norway og forsvarstoppene. Flere kommentarer til denne konkrete saken føler jeg er unødvendig. Men er dette noe som toppene i næringslivet godtar og er med på, siden holdningene fra Thales Norway er det den er?

Ingen kommentarer: